Εκκλησιες για γαμο: Μία από τις πρώτες αποφάσεις που θα πάρετε όταν σχεδιάζετε το γάμο σας είναι η εκκλησία γάμου και σε συνάρτηση με αυτή στη συνέχεια ακολουθεί και η επιλογή του χώρου της δεξίωσης. Σήμερα παρουσιάζουμε εξαιρετικές εκκλησιες στην Αθήνα μέσα από το καταπληκτικό φωτογραφικό υλικό που μοιράστηκαν μαζί μας οι φωτογράφοι από την Mindart Photography, οι Σωτήρης Σταμπουλίδης, Δέσποινα Κρεμαστιώτη και Όλγα Κρεμαστιώτη. Πανέμορφες εκκλησίες για γάμο για τις brides-to-be που θα προτιμήσουν να κάνουν γάμο σε πόλη.

Αγιος Πετρος – Σουνιο

Από τα ομορφότερα εκκλησάκια για γάμο που έχουμε δει στην Αθήνα είναι η εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Σούνιο. Σε κοντινή απόσταση από τον Ναό του Ποσειδώνα, σε μία γαλήνια περιοχή βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγίου Πέτρου που περιβάλλεται από έναν πανέμορφο κήπο και έχει μία απίστευτα όμορφη θέα από τη θάλασσα.

εκκλησιες-για-γαμο-αθηνα-αγιος-πετρος-σουνιο
εκκλησιες-για-γαμο-αττικη-αγιος-πετρος-σουνιο

Αγιος Τρυφωνας – Μουσειο Οίνου

Το γραφικό εκκλησακι για γαμο Αγιος Τρύφωνας βρίσκεται στο χώρο του Μουσείο Οίνου, ένας ιδιαίτερος χώρος για δεξίωση γάμου ο οποίος είναι γνωστός για τη διακριτική πολυτέλεια και επιβλητικότητα αλλά και την δυνατότητα να τους ταξιδέψει τους επισκέπτες «στην ιστορία και την τέχνη του κρασιού…»

εκκλησιες-για-γαμο-μουσειο-οινου
εκκλησιες-αθηνα-μουσειο-οινου
εκκλησιες-αθηνα-μουσειο-οινου (2)

 

Αγια Τριαδα – Εκαλη

εκκλησιεσ-για-γαμο-Εκάλη-Αγία-Τριάδα
Back to home page